Webdesign

Na vele websites te hebben gemaakt, weet ik wat wel en wat niet werkt. Je wilt immers dat je website er goed uit ziet, maar ook veel klanten oplevert. Daarnaast is het altijd fijn wanneer je zelf ook overweg kan met je website om dingen aan te passen.  Sinds dit jaar ben ik overgestapt op een ander design programma die veel gebruiksvriendelijker en moderner is, zodat jij zelf dingen kunt aanpassen!


Nieuwsgierig? Lees snel verder

Trek de juiste klanten aan met een unieke en strategische website

Mijn missie is geslaagd wanneer ik jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met een mooie en unieke website. Samen maken we er jouw droom website van!

Website template

Opzoek naar een snelle, functionele maar toch mooie en unieke website? Geen probleem! Met mijn kant en klare templates maken we een website die helemaal past bij jouw bedrijf.  Content & tekst worden zelf aangeleverd.

Makkelijk, goedkooper en toch uniek!

Droomwebsite

Opzoek naar de meest unieke website die helemaal aan jouw eisen voldoet? Geen probleem, ik maak er graag één helemaal op maat! We beginnen niet vanuit een bestaande template, maar starten helemaal vanaf 0. Content en tekst worden zelf aangeleverd.

Helemaal toe aan jouw droomwebsite?

Website + huisstijl

Dit is voor alle beginnende ondernemingen die gelijk goed willen beginnen! Dit pakket is dan ook het echte werk. De fundering van je onderneming. We ontwikkelen samen een complete huisstijl, branding en website!

The full package? Let's go!!

Diensten

Inbegrepen

- intake formulier + briefing

- Kleurenpalet + Typografie

- Website met 5 pagina's

- Handleiding

Investering: €499,- excl. btw | 3-5 weken

Klinkt goed ->

Inbegrepen

- intake formulier + briefing

- Kleurenpalet + Typografie

- Website met 5 pagina's

- Handleiding

Investering: €1150,- excl. btw | 6-9 weken

Klinkt goed ->

- Instagram bio link pagina

Inbegrepen

- intake formulier + briefing

- Huisstijl pakket

- Bedrijfsfotografie

- Op maat gemaakte website (5 pagina's)

Investering: €1799,-  excl. btw | 9-12 weken

Klinkt goed ->

- handleiding website

Extra informatie

Het design programma heeft een drag & drop methode. Alles is dus heel makkelijk aan te passen, te verslepen of te veranderen. De hosting en domeinnaam zitten niet bij de prijs in. De hosting voor de website kost €16,- per maand (zonder blog) en € 21,- met blog. Let op! Je hebt een creditcard nodig. Domeinnaam is aan te vragen bij bijvoorbeeld Strato of Google Domain. 

Samenvatting:

- drag & drop (geen ingewikkelde code)
- vanaf €16,- per maand (creditcard)
- zelf domeinnaam regelen (hosting help ik je bij)


Ik ben er klaar voor!