"Momenten in blijvende spontane beelden vastleggen is ongelooflijk mooi en waardevol."

Ik ben 23 jaar oud en wonende in Delfzijl. Van jongs af aan ben ik veel bezig geweest met fotografie, iets wat ik mee heb gekregen van mijn vader. Ik ben geboren en getogen in Spijk, waar ik als kind veel ruimte had om te spelen in de tuin met onze honden, konijnen, kippen en kat. Vanwaar mijn liefde voor buitenzijn, bewegen en dieren is ontstaan! Ik heb mijn bedrijf in 2019 opgezet. Na veel opdrachtjes te hebben gedaan voor beginnende ondernemers en vele mooie gezichten op de foto te hebben gezet, heb ik besloten mij officieel in te schrijven. Nu kan ik mijn onderneming niet meer wegdenken uit mijn leven!

Ik sta positief en spontaan in het leven en mag graag onder de mensen zijn, maar na een drukke sociale dag trek ik mij graag even terug om bij te komen. Heerlijk op de bank met een kopje thee en een leuke serie of een goed boek!

Hi, mijn naam is Ellen

gek op mijn werk

Ik leg graag                                vast

 mooie momenten

Niets vind ik zo bijzonder als de verhalen van mensen. Ieder is uniek en bijzonder en ieder heeft wat te vertellen. Dit leg ik dan ook maar al te graag vast. Van spontane, ongedwongen foto´s op een mooie locatie of tijdens een gouden uurtje kan ik heel blij worden!

Stuur mij een berichtje!

Mijn favorieten

pizza

patat

Koffie

thee

Binnen

buiten

zomer

winter

Film

Serie

Paarden

Katten

Natuur

stad