"Momenten in blijvende spontane beelden vastleggen is ongelooflijk mooi en waardevol."

Mijn doelen

bruiloft in het buitenland vastleggen

avonturen sparen

Mensen inspireren om herinneringen te sparen

Ik ben 22 jaar oud en wonende in Delfzijl. Van jongs af aan ben ik veel bezig geweest met fotografie, eerst voor de camera van mijn vader als oefenpersoon en later zelf achter de camera. Ik ben geboren en getogen in Spijk, waar ik als kind veel ruimte had om te spelen in de tuin met onze honden, konijnen, kippen en kat. Vanwaar mijn liefde voor buitenzijn, bewegen en dieren is ontstaan! Ik heb mijn bedrijf in 2019 opgezet. Na veel opdrachtjes te hebben gedaan voor beginnende ondernemers en vele mooie gezichten op de foto te hebben gezet, heb ik besloten mij officieel in te schrijven. Nu kan ik mijn onderneming niet meer wegdenken uit mijn leven!

Ik sta positief en spontaan in het leven en mag graag onder de mensen zijn, maar na een drukke sociale dag trek ik mij graag even terug om bij te komen. Heerlijk op de bank met een kopje thee en een leuke serie of een goed boek. Naasten omschrijven mij als spontaan, social, onzelfzuchtig en gedreven. 

Hi, mijn naam is Ellen

gek op mijn werk

Ik leg graag               vast

 mooie momenten

Niets vind ik zo bijzonder als de verhalen van mensen. Ieder is uniek en bijzonder en ieder heeft wat te vertellen. Dit leg ik dan ook maar al te graag vast. Van spontane, ongedwongen foto´s op een mooie locatie of tijdens een gouden uurtje kan ik heel blij worden!

Stuur mij een berichtje!

Mijn favorieten

pizza

patat

Koffie

thee

Binnen

buiten

zomer

winter

Film

Serie

Paarden

Katten

Natuur

stad

Veel gestelde vragen

Op welke dagen ben je bereikbaar?

Op welke dagen ben je bereikbaar?

Ik werk van maandag tot en met woensdag voor een ander bedrijf. Donderdag en vrijdag ben ik telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur. Mailen mag altijd :)

Welke dagen kunnen wij een shoot bij jou plannen?

Op welke dagen ben je bereikbaar?

Je kunt bij mij een shoot plannen op dinsdagavond, donderdag en vrijdag overdag of in de avond, op zaterdagmiddag en op zondag.

Hoe ga jij te werk?

Op welke dagen ben je bereikbaar?

Ik werk graag op een ontspannen en ongedwongen manier. Voor en tijdens de fotoshoot zullen we elkaar beter leren kennen zodat ik jullie zo puur mogelijk in beeld kan brengen. Ik geef regelmatig kleine aanwijzingen of opdrachtjes om spontane beelden te creëren. Ik vind het belangrijk dat je niet alleen blij word van de beelden maar ook tijdens de fotosessie volop geniet.