Vol passie leg ik bruiloften vast van begin tot eind! Intieme momenten, emoties, sfeer, spontane momenten en de kleine dingen waar het om draait. Jullie maken het mee, ik leg het vast zodat jullie het nooit meer vergeten.Met oog voor jullie verhaal

Trouwdatum check

Bruiloften

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Ik kan me voorstellen dat jullie al onwijs uitkijken naar de grote dag. Als fotograaf help ik jullie graag een handje mee. Als fotograaf maak ik niet alleen de foto's op jullie dag, maar help ik jullie ook deels met de voorbereiding, bekijken/zoeken we samen naar een leuke shoot locatie, ontvang je tips en houden we nauw contact!

Meer dan alleen een fotograaf

Tarieven

Lieve woorden

Als we onze trouwfoto's laten zien horen we alleen maar 'oohh, en aaah wat mooi!!! Prachtig'. Ellen luistert goed naar je wensen en is van de details, waar wij zelf niet op waren gekomen daar verraste Ellen ons mee. Enkele weken na onze 'grote dag' ontvingen wij een heel schattig gepersonaliseerd geschenk met daarbij al onze foto's op een gepersonaliseerde usb. Door Ellen haar passie en liefde voor fotografie heeft ze door haar foto's onze dierbare herinneringen onvergetelijk gemaakt!

Gisela


De voorbereiding

Van begin tot eind

Enthousiast geworden van mijn foto's? Super leuk! Als ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag, plannen we een kennismakingsgesprek en drinken we samen een kopje koffie of thee om te kijken of de klik van beide kanten goed is. Jullie kunnen dan tussen mijn trouwalbums bladeren en we bespreken jullie wensen.

Het enige wat jullie op jullie dag moeten doen, is genieten. Ik leg jullie dag tot in de puntjes vast. Van de kleine spontane momentjes tot de plechtigheid, alles is belangrijk en niets wordt overgeslagen. Zo kunnen jullie nog jaren lang genieten van de mooie dag.

De grote dag

Nagenieten

Binnen 5 werkdagen ontvangen jullie al een uitgebreide preview die jullie doormiddel van een online galerij kunnen bekijken en delen met vrienden en familie. Na een paar week krijgen jullie alle foto's op een usb thuis gestuurd. Daarna wordt het album gemaakt!


Benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag? Vul jullie datum in en ontvang een mailtje.

Trouwdatum check

Verzenden

Tarieven

Prijs vanaf, meer informatie over mijn werkwijze, de prijzen en albums staan in de bruidsbrochure. Deze kun je via de mail aanvragen.

Trouwreportages beginnen vanaf 6 uur:

€1100,-

Inclusief:
- Kennismakingsgesprek
- Preview binnen 3 werkdagen
- Online galerij
- USB met custom doosje
- Minimaal 300 bewerkte foto's
- Btw
- Reiskosten binnen straal van 40 km

Brochure aanvragen

Portfolio