Branding & Ontwerp

Niets is vervelender dan ideeën hebben maar niet weten hoe je ze moet visualiseren. Ik kan je hierbij helpen! Mijn kracht ligt in het bedenken van creatieve oplossingen en uitingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen. Samen bekijken we, vergroten we en realiseren we jouw concept naar een krachtige visuele identiteit die helemaal bij jou past!Een complete huisstijl, opvallende flyer/poster, een fris nieuw logo, folders, advertenties, visitekaartjes, noem maar op! Ik ga graag voor je aan de slag en ik overtref maar al te graag je verwachtingen. Bekijk mijn werkwijze, prijzen en portfolio hieronder. Vragen? Stel ze gerust! Ik ben ook altijd in de stemming om een gezellig kopje thee te drinken en al je ideeën te bespreken. 


Beter communiceren door creatieve vormgeving

Naar portfolio >

Kopje thee/bakje koffie >

Werkwijze

We plannen een afspraak, drinken een kopje koffie/thee, bespreken je  wensen en kijken hoe ik jou kan helpen met je idee.

Kopje koffie

Na het bespreken van alle opties en wensen, ga ik bezig met het uitwerken van verschillende concepten

Ontwikkelen

Nadat je een concept hebt uitgekozen, werk ik verder aan het definitieve ontwerp. Er zitten standaard 2 correctie rondes inbegrepen.

Correctie

Als alles is goedgekeurd en de puntjes zitten op de i, ontvang je de bestanden in je mail of wordt het drukwerk aan huis geleverd.

Oplevering

Pakketten

Liever geen pakket maar een ontwerp voor een flyer, visitekaartjes of iets anders? Dat kan uiteraard ook!

Ik werk met een standaard uurtarief, hier zitten twee correctierondes bij in en een kennismaking/briefing. Door samen op zoek te gaan naar de perfecte balans tussen vorm en inhoud, bereiken we een ijzersterk visueel concept!

Uur tarief

€45,-

Binnen 5 werkdagen?
Dat kan! (afhankelijk van de drukte). Het uur tarief bedraagt dan €55,- excl. 
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Momenteel ben ik bezig met het aanpassen van de pakketten en mijn aanbod. Voor meer informatie stuur gerust een berichtje. 

Portfolio

Neem een kijkje

Van logo' s, flyers en visitekaartjes tot complete huisstijlen. Neem een kijkje en laat je inspireren! Klik gemakkelijk om de knoppen om te wisselen van portfolio. Vragen? Stuur gerust een berichtje.