Branding & Ontwerp

Niets is vervelender dan ideeën hebben maar niet weten hoe je ze moet visualiseren. Ik kan je hierbij helpen! Mijn kracht ligt in het bedenken van creatieve oplossingen en uitingen die naadloos aansluiten bij jouw wensen. Samen bekijken we, vergroten we en realiseren we jouw concept naar een krachtige visuele identiteit die helemaal bij jou past!Een complete huisstijl, opvallende flyer/poster, een fris nieuw logo, folders, advertenties, visitekaartjes, noem maar op! Ik ga graag voor je aan de slag en ik overtref maar al te graag je verwachtingen. Bekijk mijn werkwijze, prijzen en portfolio hieronder. Vragen? Stel ze gerust! Ik ben ook altijd in de stemming om een gezellig kopje thee te drinken en al je ideeën te bespreken. 


Beter communiceren door creatieve vormgeving

Naar portfolio >

Kopje thee/bakje koffie >

Werkwijze

We plannen een afspraak, drinken een kopje koffie/thee, bespreken je  wensen en kijken hoe ik jou kan helpen met je idee.

Kopje koffie

Na het bespreken van alle opties en wensen, ga ik bezig met het uitwerken van verschillende concepten

Ontwikkelen

Nadat je een concept hebt uitgekozen, werk ik verder aan het definitieve ontwerp. Er zitten standaard 2 correctie rondes inbegrepen.

Correctie

Als alles is goedgekeurd en de puntjes zitten op de i, ontvang je de bestanden in je mail of wordt het drukwerk aan huis geleverd.

Oplevering

Pakketten

Logo pakket

Een krachtig logo zegt meer dan duizend woorden. Het verteld jouw verhaal, jouw visie en jouw merk. Een logo is een herkenningspunt voor je klanten en dus onmisbaar voor jouw bedrijf. 

- Kennismakingsgesprek/briefing
- Twee uitgewerkte concepten
- Uitwerking van gekozen concept
- Twee correctierondes
- Logo en beeldmerk 
- Verschillende bestandsformaten

€175,-

Huisstijl pakket

- Kennismakingsgesprek/briefing
- Logo pakket
- Brandboard
- Ontwerp visitekaartjes
- 500 visitekaartjes
- Huisstijl handboek:
   Kleurenpalet
   Typografie
 - E-mail handtekening
- Twee correctierondes

€499,-

Excl. btw

Op zoek naar meer dan alleen een logo? Een complete huisstijl is essentieel voor een succesvol bedrijf. Samen kijken we hoe we jouw bedrijf goed op de kaart kunnen zetten.

Liever geen pakket maar een ontwerp voor een flyer, visitekaartjes of iets anders? Dat kan uiteraard ook!

Ik werk met een standaard uurtarief, hier zitten twee correctierondes bij in en een kennismaking/briefing. Door samen op zoek te gaan naar de perfecte balans tussen vorm en inhoud, bereiken we een ijzersterk visueel concept!

Duur: 2 - 3  weken

Duur: 4 -5  weken

Uur tarief

€40,-

Excl. btw

Excl. btw

Binnen 5 werkdagen?
Dat kan! (afhankelijk van de drukte). Het uur tarief bedraagt dan €50,- excl. 
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Portfolio

Neem een kijkje

Van logo' s, flyers en visitekaartjes tot complete huisstijlen. Neem een kijkje en laat je inspireren! Klik gemakkelijk om de knoppen om te wisselen van portfolio. Vragen? Stuur gerust een berichtje.