Een creatieve studio

Fotografie, grafisch ontwerp en contentcreatie

Ellenvegter.nl is een creatieve studio gespecialiseerd in ontwerp, fotografie en contentcreatie. Met een passie voor ontwerpen, help ik je graag met het visualiseren van jouw idee. Samen bekijken we, vergroten we en realiseren we het idee wat voor ogen ligt en zetten we het om in beeld. Samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau. Daarnaast vind je mij ook heel vaak achter de camera om alle mooie momenten vast te leggen!

Deze klanten waren jou voor!

Hey! ik ben Ellen

Meer info ->

Een creatieveling uit het hoge Noorden die gek is om met haar camera momenten vast te leggen en mooie dingen te ontwerpen. Van schilderen tot ontwerpen maken via mijn tekentablet, ik vind het heerlijk om te doen. Toen ik in 2018 op de hogeschool begon met de opleiding Communicatie wist ik meteen dat ik de creatieve kant op wilde. Nu inmiddels bijna afgestuurd aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden als Online Contentcreator!

Sinds 2019 ben ik officieel begonnen met mijn eigen onderneming, waar ik geen moment spijt van heb gehad. Ik haal ontzettend veel plezier uit mijn werk en laat dit ook graag terug komen in mijn foto' s en ontwerpen! 

Fotografie

Natuurlijk  -  Spontaan  -  licht 

Geen geposeerde, stijve fotosessie maar een shoot vol leuke spontane momentjes die vastleggen wie jij bent. Een ongedwongen shoot waarbij je je op je gemak voelt en waar je weg gaat met een herinnering rijker. 

Op zoek naar een fotograaf? Ik ga graag met je op pad, samen zoeken we de leukste en mooiste plekjes en bespreken we al je wensen!

Beelden die de verhalen levend houden

Info & portfolio ->

Ontwerp

persoonlijk  -  op maat  -  professioneel

Op zoek naar hulp bij het visualiseren van jouw idee? Ik help je graag! Samen bekijken, vergroten we en realiseren we het idee dat voor ogen ligt en zetten we het om in beeld. 

Van logo's, drukwerk, posters, advertenties tot complete huisstijlen, met persoonlijke aandacht creëren we samen jouw ideale beeldvorming. 

Laat jouw bedrijf opvallen!

Klaar om op te vallen? ->

Webdesign

Service  -  eenvoudig  -  personaliseerbaar

Na vele websites te hebben gemaakt voor ondernemers, ben ik er achter gekomen wat wel en wat niet werkt. Naast dat je website er helemaal naar jouw smaak uit moet zien, moet het ook nog eens goed functioneren. Daar kan ik je mee helpen!

Je kunt bij mij terecht voor templates die 100% aanpasbaar zijn, maar ook voor extra service om je te helpen met je template of om een complete website voor je te ontwerpen! 

Ontwerp jouw droomwebsite!

Naar webdesign ->

Een paar van mijn

Favorieten

Ontdek de           blogs

laatste

ontwerp

fotografie

nieuws

Lieve woorden

We hebben een hele leuke, gezellige maar ook professionele shoot gehad bij Ellen. Het zijn erg mooie foto's geworden. Ellen heeft hierbij schitterend gebruik gemaakt van de omgeving en van het zonlicht. We zijn superblij met het resultaat!

Lizanne

Met Doubble U een fotoshoot in samenwerking met Ellen gedaan. Ellen stelt je op je gemak en denkt mee. Het resultaat snel ontvangen en ziet er erg professioneel uit. Ik zou Ellen zeker aanbevelen.

Kyra

Leuke, gezellige meid! Weet hoe ze het graag wil hebben en haalt het meeste uit de fotoshoot! Goed contant en de foto’s zijn van goede kwaliteit. Nadat je de shoot hebt gehad heb je de foto’s snel binnen! Zeker een aanrader! Blij met de foto’s 

Annelien

verstuur

berichtje

onderwerp

Email

naam

Bedankt!


Je bericht is verstuurd, ik zal zo snel mogelijk reageren.

Stuur mij een berichtje!