Lifestyle fotografie

Fotograferen is veel meer dan een plaatje maken; het is herinneringen maken en momenten voor altijd vastleggen zodat je ze kunt herbeleven en delen. Daarom leg ik met veel passie voor fotografie jouw mooiste momenten vast.Iedereen heeft zijn eigen verhaal en dat vind ik bijzonder om vast te mogen leggen. Mijn missie is dan ook geslaagd als ik jullie verhaal heb omgetoverd tot een waardevolle herinnering, Bekijk mijn pakketten voor het aanbod, mocht je vragen hebben stuur gerust een berichtje! Een offerte op maat is ook mogelijk.Spontaan, warm en natuurlijk

Naar werkwijze >

Beelden die de verhalen levend houden.

Naar portfolio >

Mini collectie

info

inclusief

investering

Shoot boeken! >

Mini collectie is het ideale pakket voor een portret shoot, of het nu gaat om zakelijke foto' s of nieuwe leuke foto' s voor op Social Media. Je ontvangt de door mij geselecteerde bewerkte foto' s + een galerij om bij te bestellen!

- Shoot van 45 minuten
- Max 1 persoon
- 10 digitale foto's op web formaat en origineel formaat
- Inclusief nabewerking
- Online galerij + bijbestellen mogelijk 


Investeer in iets moois

€99,00

incl. btw en excl. reiskosten (€0,25 p.k)

Collectie I

info

inclusief

investering

Shoot boeken! >

Collectie I is het perfecte pakket voor jullie tweeën. Of je nu met je beste vriendin op de foto wil, je geliefde, je huisdier of iemand anders! Met veel spontaniteit en liefde leg ik jullie graag vast.  Jullie ontvangen de door mij geselecteerde bewerkte foto' s + een galerij om bij te bestellen!

- Shoot van +/- 60 minuten
- Max. 2 personen
- 25 digitale foto's op web formaat en origineel formaat
- Inclusief nabewerking
- Online galerij + bijbestellen mogelijk 
- Een klein presentje achteraf

Investeer in een herinnering

€175,00

incl. btw en excl. reiskosten (€0,25 p.k)

Collectie II is het beste pakket voor een uitgebreide lifestyle shoot. Familie of newborn, het kan allemaal! Jullie ontvangen de door mij geselecteerde bewerkte foto' s + een galerij om bij te bestellen!

- Shoot van 60 tot 90 minuten
- 40 digitale foto's in web formaat en origineel formaat
- Inclusief nabewerking
- Online galerij + bijbestellen mogelijk 
- Max. 6 personen (ieder extra persoon €7,50)
- Een klein presentje achteraf

Investeer in een herinnering

€200,00

incl. btw en excl. reiskosten (€0,25 p.k)

Collectie II

Lieve woorden

Familieshoot gehad met Ellen, wij zijn erg tevreden. Leuke, spontane foto’s. Zeker snel met het bewerken en sturen van de foto’s. Via Ellen hebben wij de foto op acrylglas laten drukken. Ook deze was snel klaar. Gezellige sfeer en door de grappige opdrachtjes krijg je ook grappige en leuke foto’s. Dankje wel Ellen

Irene


Als we onze trouwfoto's laten zien horen we alleen maar 'oohh, en aaah wat mooi!!! Prachtig'. Ellen luistert goed naar je wensen en is van de details, waar wij zelf niet op waren gekomen daar verraste Ellen ons mee. Enkele weken na onze 'grote dag' ontvingen wij een heel schattig gepersonaliseerd geschenk met daarbij al onze foto's op een gepersonaliseerde usb. Door Ellen haar passie en liefde voor fotografie heeft ze door haar foto's onze dierbare herinneringen onvergetelijk gemaakt!

Gisela

Wij hebben een indoor zwangerschapsshoot gedaan bij Ellen! Wat een aanrader, ze is heel kalm en lief en professioneel, waardoor je je snel op je gemak voelt.  De foto's waren snel binnen en wat een prachtig resultaat! Prachtige foto's, zo waardevol om zulke mooie momenten vast te leggen. Vooral door zo'n geweldige fotograaf! We zijn enorm tevreden, bedankt! 

Vinesma

Werkwijze

Stap 1

Mailen

Lijkt het je leuk om met mij op pad te gaan? Gezellig! Stuur me een mailtje en we bespreken je wensen, de locatie en datum. 

Stap 2

Boeking + info

Na al je wensen te hebben besproken, plannen we de definitieve shoot en locatie. Verder krijg je nog informatie over de shoot en ontvang je een pdf met tips over kleding.

Stap 3

De shoot

We spreken van te voren een plek af waar we elkaar ontmoeten, afhankelijk van de shoot duurt het ongeveer 1 tot 2 uur. Na de shoot ontvang je een online galerij binnen 5 werkdagen.

Shoot boeken

Portfolio

Neem een kijkje

Een greep uit mijn favoriete foto' s. Van families tot newbornshoots, je kunt ze hier vinden. Navigeer gemakkelijk door op de verschillende onderwerpen te klikken. Niet gevonden waar jij naar opzoek bent? Stuur gerust een berichtje voor de mogelijkheden.

Portret

Vriendinnen

familie

newborn

zwanger

loveshoot