Newborn fotografie

Die kleine inimini teentjes en vingertjes en dat schattige neusje. Het is een beetje gek om je het voor te stellen, maar er komt een tijd dat dit slecht een vage herinnering is. Hoe mooi is het om een tastbare herinnering te hebben van deze tijd? Samen maken we een waardevolle serie aan beelden, zodat je nooit vergeet hoe klein en lief jouw kindje was tijdens de eerste weken!

Scrol door de foto's

Newbornshoot pakket

inclusief:

- Pdf met informatie en kledingadvies
- Nauwkeurig bewerkte foto's
- Jouw eigen favorieten kiezen uit een  persoonlijke online galerij.
- Foto's bijbestellen is achteraf mogelijk
- Digitale foto's op web formaat & HQ formaat
- Geen maximale tijd aan verbonden
- Inclusief btw en excl. reiskosten (€0,35 p/k)

tarieven 

Newbornshoot incl. 15 foto's                        €200,-
Newbornshoot incl. 25 foto's                        €275,-
Newbornshoot incl. alle  foto's  (± 55)      €340,-

Shoot boeken!

Hoe ga ik te werk?

Na het boeken van een shoot, ontvang je via de mail een formulier om in te vullen. Met dit formulier kun je ook eventuele wensen aangeven. Nadat het formulier is ingevuld gaan we samen kijken naar een geschikte datum. Een newbornshoot wordt meestal in jullie eigen huis gehouden

Het eerste contact via de mail

Ongeveer twee week van te voren ontvang je via de mail alle informatie over de shoot. De shoot zelf zal een shoot zijn zonder accessoires en gedwongen houdingen. Maar gewoon een sessie waarin jullie lekker in eigen huis met jullie baby zijn. 

Alle informatie van te voren

Na de shoot ontvang je binnen 5 werkdagen de selectie galerij, waaruit je zelf de foto's mag kiezen. Als de foto's gekozen zijn, duurt het tot 10 werkdagen om ze te bewerken. 

De shoot zelf & na die tijd

Wij hebben een fijne fotoshoot gehad, Ellen is vriendelijk maar ook professioneel. De foto's zijn prachtig gelukt!

Een super leuke Newborn shoot gehad met Ellen!
Super blij met alle foto's!

Ellen heeft mij en mijn dochter op een mooie locatie vastgelegd. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer , doet het ook leuk met de kleintjes wat resulteerde tot prachtige foto's. Zeker een aanrader !

Ontmoet de fotograaf!

Hi, ik ben Ellen!
Fotograaf en gek op spontane momenten

Van jongs af aan was ik al bezig met fotografie. Mijn vader had een spiegelreflex camera gekocht om onze kindertijd vast te leggen en deed hiervoor een aantal cursussen. Ik was vaak zijn proefpersoon als hij weer wat nieuws had geleerd en zo ben ik er een beetje ingerold. Via mijn opleiding heb ik een semester fotografie gevolgd en toen is mijn liefde voor foto's nog groter gegroeid.

Ik probeer mij te onderscheiden door het net even anders aan te pakken. Geen standaard en stijve poses, maar leuke opdrachtjes die zorgen voor leuke, spontane momenten. De fotoshoot zelf is niet alleen een shoot, maar ook een leuke belevenis. Waar veel gelachen wordt en waar alles mag en niets te gek is. Zo worden niet alleen de foto's ontzettend waardevol, maar ook de herinnering aan de shoot zelf.