Lifestyle fotografie

Familie    |    zwangerschap    |   loveshoot
vriendinnen

Ongedwongen, spontane & liefdevolle momenten, samen met je vriendinnen, je familie, je lover of met een kleine opkomst. Met een lifestyle shoot wordt het vastgelegd zoals het is en zoals jullie zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden en kiezen we een prachtige locatie uit die helemaal bij jullie past.


Scrol door de foto's

Lifestyle shoot pakket

inclusief:

- Pdf met informatie en kledingadvies
- Nauwkeurig bewerkte foto's
- Jouw eigen favorieten kiezen uit een  persoonlijke online galerij.
- Foto's bijbestellen is achteraf mogelijk
- Digitale foto's op web formaat & HQ formaat
- Shoot voor max. 5 personen (€10,- p.p extra)
- Inclusief btw en excl. reiskosten (€0,35 p/k)

tarieven 

Lifestyle shoot incl. 15 foto's                        €185,-
Lifestyle shoot incl. 25 foto's                        €250,-
Lifestyle shoot incl. 50 foto's                        €320,-
Complete galerij (alle foto's) in overleg

Shoot boeken!

Hoe ga ik te werk?

Na het boeken van een shoot, ontvang je via de mail een formulier om in te vullen. Met dit formulier kun je ook eventuele wensen aangeven. Nadat het formulier is ingevuld gaan we samen kijken naar een geschikte datum en locatie.

Het eerste contact via de mail

Ongeveer twee week van te voren ontvang je via de mail alle informatie over de shoot. Van tijdsduur tot de parkeerplek. Ook ontvang je een handig pdf bestandje met daarin kledingadvies. 
Mocht je twijfelen over de kleding kunnen we hier altijd even over sparren.

Alle informatie van te voren

Mocht er een slechte weersvoorspelling zijn, neem ik een dag van te voren contact op.  Na de shoot ontvang je binnen 5 werkdagen de selectie galerij, waaruit je zelf de foto's mag kiezen. Als de foto's gekozen zijn, duurt het tot 10 werkdagen om ze te bewerken. 

De shoot zelf & na die tijd

Ellen heeft ons vastgelegd bij een zwangerschap van 39 weken. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer, is heel spontaan en het was een hele gezellige middag! De foto's zijn prachtig bewerkt en ze is ontzettend snel met het versturen van de foto's. Echt een aanrader!

Een erg leuke en gezellige familieshoot gehad. Na afloop al vrij snel een mooie serie foto's mogen ontvangen. Wij zijn super tevreden

Ellen heeft mij en mijn dochter op een mooie locatie vastgelegd. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer , doet het ook leuk met de kleintjes wat resulteerde tot prachtige foto's. Zeker een aanrader !

Ontmoet de fotograaf!

Hi, ik ben Ellen!
Fotograaf en gek op spontane momenten

Van jongs af aan was ik al bezig met fotografie. Mijn vader had een spiegelreflex camera gekocht om onze kindertijd vast te leggen en deed hiervoor een aantal cursussen. Ik was vaak zijn proefpersoon als hij weer wat nieuws had geleerd en zo ben ik er een beetje ingerold. Via mijn opleiding heb ik een semester fotografie gevolgd en toen is mijn liefde voor foto's nog groter gegroeid.

Ik probeer mij te onderscheiden door het net even anders aan te pakken. Geen standaard en stijve poses, maar leuke opdrachtjes die zorgen voor leuke, spontane momenten. De fotoshoot zelf is niet alleen een shoot, maar ook een leuke belevenis. Waar veel gelachen wordt en waar alles mag en niets te gek is. Zo worden niet alleen de foto's ontzettend waardevol, maar ook de herinnering aan de shoot zelf.