Waardevolle momenten omtoveren in een blijvende herinnering, iets wat ik maar al te graag doe! Als fotograaf zijnde vind ik het onwijs belangrijk om jullie vast te leggen zoals jullie zijn op een spontane, authentieke manier. Ik ben gek op natuurlijk licht en heel veel interactie, een perfecte combinatie voor een droomplaatje! 

Liefs,
        Ellen

Spontane momenten & blije gezichten

Dat levert (opr)echte foto's op!

En daarvoor ben je bij mij aan het goede adres. Momenten uit het leven vastleggen en omtoveren tot een waardevolle herinnering, dat is voor mij het mooiste wat ik voor je kan betekenen. En nee, je hoeft absoluut niet fotogeniek te zien. Sterker nog, ik heb zelfs een lichte voorkeur voor degene die eigenlijk niet op de foto willen/durven. Ik doe niets liever dan je te laten zien hoe prachtig je op de foto kunt staan! 

Je hoeft bij mij dan ook geen geposeerde foto's te verwachten. Met verschillende opdrachtjes en gesprekken die ik met jullie voer, ontstaan er leuke en spontane momenten die zorgen voor onwijs leuke plaatjes!

Klinkt goed, toch?

de tarieven

We hebben een hele leuke, gezellige maar ook professionele shoot gehad bij Ellen. Het zijn erg mooie foto's geworden. Ellen heeft hierbij schitterend gebruik gemaakt van de omgeving en van het zonlicht. We zijn superblij met het resultaat!

- Lizanne en tim

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Shoot voor 2

Of je nu met je beste vriendin op de foto wil, je geliefde, je huisdier of iemand anders! Met veel spontaniteit en liefde leg ik jullie graag vast. Van te voren bespreken we jullie wensen en kiezen we een mooie locatie!Je ontvangt:

- 20 digitale, bewerkte foto's

- Een online deelbare galerij met een webshop

- alle foto's in web en HQ formaat

- pdf met info & kledingadvies

- galerij met overige foto's om bij te bestellen

Investering: €175,- incl. btw en excl. reiskosten 

Shoot boeken!

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Familie/lifestyle shoot

Een gezellige familie shoot, een mooie newborn reportage of leuk met al je vriendinnen. Dit pakket is ideaal voor een uitgebreide shoot met max. 5 personen (meer in overleg). Samen kiezen we een leuke locatie uit!
Je ontvangt:

- 30 digitale, bewerkte foto's

- Een online deelbare galerij met een webshop

- alle foto's in web en HQ formaat

- pdf met info & kledingadvies

- galerij met overige foto's om bij te bestellen

Investering: €200,- incl. btw en excl. reiskosten 

Shoot boeken!

Verloofd? Gefeliciteerd!

Vol passie leg ik bruiloften vast van begin tot eind! Intieme momenten, emoties, sfeer, spontane momenten en de kleine dingen waar het om draait. Jullie maken het mee, ik leg het vast zodat jullie het nooit meer vergeten.

meer info

Trouwbrochure

Volg je mij al op Instagram?

Portfolio
Highlights

Inmiddels ben ik al een tijd aan het fotograferen en heb ik behoorlijk wat mooie mensen op de foto mogen zetten. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten!