Want foto's zijn zoveel meer waard....

Waardevolle momenten omtoveren in een blijvende herinnering, iets wat ik maar al te graag doe! Als fotograaf zijnde vind ik het onwijs belangrijk om jullie vast te leggen zoals jullie zijn op een spontane, authentieke manier. Ik ben gek op natuurlijk licht en heel veel interactie, een perfecte combinatie voor een droomplaatje! 

Liefs,
        Ellen

Spontane momenten & blije gezichten

Dat levert (opr)echte foto's op!

En daarvoor ben je bij mij aan het goede adres. Momenten uit het leven vastleggen en omtoveren tot een waardevolle herinnering, dat is voor mij het mooiste wat ik voor je kan betekenen. En nee, je hoeft absoluut niet fotogeniek te zien. Sterker nog, ik heb zelfs een lichte voorkeur voor degene die eigenlijk niet op de foto willen/durven. Ik doe niets liever dan je te laten zien hoe prachtig je op de foto kunt staan! 

Je hoeft bij mij dan ook geen geposeerde foto's te verwachten. Met verschillende opdrachtjes en gesprekken die ik met jullie voer, ontstaan er leuke en spontane momenten die zorgen voor onwijs leuke plaatjes!

Klinkt goed, toch?

Fotografie pakketen

Fotografie pakketten

Lifestyle shoot

Meer informatie ->

Altijd al een paar leuke foto's willen hebben met je lover, je beste vriendin, je huisdier of iemand anders? De prachtige periode van je zwangerschap vastleggen? Of eindelijk eens met het gezin op de foto. In een ontspannen sfeer leg ik jullie met alle liefde en spontaniteit vast. Geen ongemakkelijkheid, maar heerlijk jullie zelf zijn. En lachen natuurlijk!!


loveshoot - familieshoot - zwangerschap - vriendinnen

Newborn shoot

Meer informatie ->

Het blijft bijzonder, zo'n klein hummeltje die voor het eerst de wereld ziet. De eerste weken met de kleine is een bijzondere periode, waar je later graag naar terug wilt kijken. Met een newborn shoot leg ik jullie samen met de kleine vast in zijn eerste weken. 

In alle rust de bijzondere eerste periode vastleggen

Trouwreportage

Meer informatie ->

Spontane momenten, emoties, details, dierbaren

Vol passie leg ik bruiloften vast van begin tot eind! Intieme momenten, emoties, sfeer, spontane momenten en de kleine dingen waar het om draait. Jullie maken het mee, ik leg het vast zodat jullie het nooit meer vergeten.

Zakelijke fotografie

Meer informatie ->

Laat jouw onderneming opvallen!

Professionele foto's zijn onmisbaar voor een bedrijf. Ze geven en bepalen de eerste indruk wanneer klanten de website openen, op je Social Media kijken of een flyer in handen hebben. Of je nou een beginnende ondernemer bent of een groot bedrijf, ik kan je helpen! 

We hebben een hele leuke, gezellige maar ook professionele shoot gehad bij Ellen. Het zijn erg mooie foto's geworden. Ellen heeft hierbij schitterend gebruik gemaakt van de omgeving en van het zonlicht. We zijn superblij met het resultaat!

- Lizanne en tim

Volg je mij al op Instagram?

Portfolio
Highlights

Inmiddels ben ik al een tijd aan het fotograferen en heb ik behoorlijk wat mooie mensen op de foto mogen zetten. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten!